Skip to Content

Аксесоарите в модерното обзавеждане на баня

Избрали сте модерния стил на обзавеждане за вашата баня.Изработили сте си проект и и план за действие и успешно сте приключили с поставянето на плочките,а след това и на всички мебели.Имате банята,за която винаги сте мечтали.Тя е съвременна,практична и ви предоставя всички удобства,от които имате нужда. Остава ви още много малко,за да постигнете перфектния резултат. Поставянето на няколко подходящи аксесоара ще завърши процеса по обзавеждането и банята ви ще изглежда уютна и обитаема.
Вече се убедихме, че обзавеждането на модерната баня е решено в много правилни и изчистени линии. Цветовете обикновено с в неутралната земна гама.За да „стоплите“ този облик,можете да поставите меки хавлии в ярък цвят.Подходящи са неоново розово,насиетно зелено,ярко жълто или оранжево.Просто си купете няколко сета кърпи,хавлии и постелки за пода в различен тон и ще можете да ги сменяте според настроението и нагласата си.Така много лесно ще променяте общото усещане в банята,без да се налага да правите ремонт.
Модерните аксесоари за баня можете да окриете в специализираните магазини за баня София,а още по-голямо е разнообразието им в интернет. Много често голяма част от тях се предлагат в комплект,което улеснява значително. Просто изберете формата и материалите така,че да подхождат на останалите мебели.Хром,дърво,стъкло или стомана-това са все съвременни материали,от които се изработват аксесоарите-съдове,в които да съхранявате четките и пастите за зъби,бурканчета и шишета за козметиката ви,диспенсери за сапун и тоалетна хартия чак до кутии и поставки за бижута и хавлии.Формите им са също толкова иновативни и минималистични. Те са предвидени за дълготрайна употреба и това ще запази за постоянно цалостния модерен облик на банята ви.

One Response to “Аксесоарите в модерното обзавеждане на баня”

  1. 17.04.2014

    Мартин Цветанов says:

    Аз мисля че един аксесоар за баня може много да помогне за общата концепция, но и тотално да развали цялата идея.

Leave a Reply