Skip to Content

Баня в стаята

mes  Най-често срещаният вариант за баня в стаята е баня в спалнята и не е фикс идея, а проект, който може да се реализира. Неговата реализация е свързана със серия от технически оценки и предварителни изчисления. Разбира се, такава баня се прави с цел и по желание на човека, който е преценил, че тя ще му бъде полезна.

Банята, освен ”сервизно помещение”, все повече се превръща и в домашното място за релакс и уединение. Затова семействата, които проектират нова баня или правят обновление на старата, правят проект от гледна точка на избора на новите мебели за баня, по-добро разпределение на пространството, естетически промени, така че новата атмосфера в банята да бъде истински ефективна и модерна.

Затова е възможно, когато едно семейство е по-голямо и всички сутрин тръгват по задълженията си, да подходи към реализацията на идея за втора по-малка баня, която да е на една врата разстояние от спалнята или придатък на самата спалня. Така бързо ще се превърне в още едно пространство, което да улесни бързите утрини в къщата, а и не само.

За направата на банята, освен нужните изчисления и технически оценки и характеристики, е важно да се избере от какъв тип ще бъде. Дали собственикът ще се спре само на душ-кабина, която също може практично и удобно да се интегрира в помещението, или ще избере направата на помещение, в което ще има аксесоари за баня, мивка, уреди и мебели, които така или иначе се намират във всяка баня.

Изборът е опосредстван от размерите на помещението, от личното желание и детайлното разглеждане на въпроса, за какво, как и от кого ще се използва банята. Когато това е разрешено, може да се пристъпи към реализацията на проекта, не само като техническо изпълнение, но и като подбор на цветове, материали и цялостно окомплектоване на банята в стаята.

promocii-namalenie-otstypki

 

 

Be the First!

Leave a Reply