Skip to Content

Вашата баня – място за релакс

relax  Достатъчен ли е дизайнът на банята ви, за това, как ще се почувствате в нея? Понякога чисто интериорните решения не са достатъчни. Дори и да имаме модерни, технологични уреди в банята, често имаме нужда да се отпуснем, да си починем, да релаксираме по който един обикновен душ или една вана не могат да ни осигурят.

Ароматите – свеж полъх към обзавеждането на вашата баня

На помощ идват ароматните масла. Прибавете вашият любим аромат във ваната или като мирис разпръснат в атмосферата на банята. Една капка аромат ще направи престоят във ваната или под душа, не само приятно, но и здравословно изживяване за вашето тяло.

На пазара можете да намерите аромати познати от нашите географски ширини, но също така внос от различни екзотични дестинации. Предлагаме на вашето внимание, аромати, които са подходящи за вашето тяло и за емоционалното ви настроение.

• Жасмин – чудесен аромат за жените. Помага при различни кожни проблеми, а като аромат е символ на прочувственост и любов.

• Лавандула – по-мъжко решение. Възстановява силите, намалява агресията, помага при безсъние, стрес и други депресивни състояния.

• Бадемово масло – подходящо за деца. Подобрява кръвообращението и разтяга мускулите.

• Лайка – вана направена с аромат на лайка, помага за отпускане на нервната система, премахва умората и облекчава болката по тялото.

• Грейпфрут – няколко капки ароматизирано масло от грейпфрут, помагат за сваляне на тегло и за повишаване на настроението.

• Иланг иланг – това екзотично решение е страхотен антидепресант.
• Мента – добрата стара мента, с няколко капки във ваната помага при простуда, за премахване на целулит, разширени вени; използва се при главоболие, умора, нервно напрежение.

Само един аромат не стига. Можете да е поинтересувате и от смесването им, до откриването на точната формула, която ще ви осигури романтични, чувствени, еуфорични или пък еротични емоции. Но е хубаво да се внимава, защото силата на ароматите голяма, и е възможно ако прекалите да изпитате замайване и дори мистични преживявания.

Направете банята вкъщи, така че, да не се различава от услугите, които се предлагат по спа-центровете, хотелите и курортите. Ароматите използвани подходящо и целесъобразно, могат да изпълнят интериора в банята с уникална атмосфера.

promocii-namalenie-otstypki

 

 

Be the First!

Leave a Reply