Skip to Content

Винаги актуални предложения в обзавеждането за вашата баня

обзавеждането за вашата баня  Личното ви усещане и творчески подход са водещи, дори ако за обзавеждането на интериора в банята сте избрали да работите с дизайнер.

Всяка баня предполага със собствен стил и почерк, заради пространството, в което се разполага. Затова, бъдете внимателни с думи като мода, или ‘най-новото предложение’ в обзавеждането на вашата баня. Разбира се, винаги можете да се интересувате от иновациите и това, което пазарът предлага и да осмисляте какво би подхождало във вашия случай.

Интересни и любопитни, предложенията, които следва да прочете са резултат от развитието на интериорния дизайн изобщо. Нямат времева рамка, защото едни от тях идват от традицията в обзавеждането, а други са плод на технологичното развитие. Оттук насетне, те ще са актуални за дълго време – поради факта, че са попаднали функционално и естетически на точното място в обзавеждането на банята.

Сиви и сини плочки в микс с бял мрамор винаги са популярни.

Осветление – с интересно решение можете да предизвикате различни настроения в банята. Свещници на стената, висящи тела, светлини от ниши в пода на банята. Използвайте светлината, за да подчертаете дизайна и да подобрите атмосферата в банята.

• Всичко което напомня за луксозна баня от хотелски апартамент или спа-центровете. Такива решения внасят спомени за ваканция вкъщи. Изчистени линии, мрамор и травертин. Дълги душове с множество глави. Цветни панели в кремаво и бяло с кафяви тонове за блясък. Масажни вани, джакузи и т.н.

Свободно стояща вана – ултрамодерно решение за всякакъв тип баня.

• Затоплените подове също не излизат от употреба. В бизнеса навлизат и затоплени душове, както и затопляне на всички твърди настилки в банята. Те могат да се регулират и програмират от термостат на стената.

Цветна вода в банята. Идеята е за цветна терапия във водата. Има LED светлини във ваната, като цветовете се сменят според настроението. Прибавяне на ароматни масла и душове с пара, за истински спа-ефект във вашата баня.
• Вече има и душове, които пеят – буквално. Чрез Bluetooth свързано с вашите мобилни устройства, можете не само да пеете под душа, но и да правите дует с ваш любим изпълнител, или да се будите и освежавате с любима музика.

Мислете за това, което бихте искали да имате като новост в дизайна на вашата баня. Дали е само аксесоар за баня, или нещо по-голямо – ако е нещото от което имат нужда: Позволете си го!

promocii-namalenie-otstypki

 

Be the First!

Leave a Reply