Skip to Content

Високотехнологични решения в банята

Вече сме виждали ултрамодерни кухни, футуристични системи за сигурност за домовете, изключително мощни системи в дома, които отведнъж ни изстрелват в бъдещето. Но нуждаем ли се от такава технология в банята и тоалетната?

 

Оказва се, че не само се нуждаем, но и вече тези технологии за факт. Те превръщат днешната баня в истински спа-курорт, а някои решения са направо за космически кораб. Ултрамодерни притурки, устройства и приложения за банята просто може да ви убедят, че технологията за баня търпеливо чака зад ъгъла, за по-добра здравословна среда и релаксация.

 

Душ главата, например, действа като същински смартфон без разговори. Има произведени такива, които позволяват чрез блутут устройство да слушате музика и радио, новини и прогноза за времето докато се къпете. В плюс към това, запаметяване на любимите настройки за къпане на всеки член от семейството, като температура, струя и т.н.

 

 Вана с LED светлини. Може да се запитате, всъщност къпете си или летите някъде. В случая се къпете, но като получавате мощен прилив на светлина, която в правилните дози, може да повлияе страхотно на настроението.

 

Продължавайки въпроса за светлината, съвсем скоро, може да стане установена практика, да се настройва атмосферата в банята, приглушената светлина, температурата в банята директно от безжичните приложенияТези системи ще могат да създават релаксиращи  “леки рецепти” за времето прекарано в банята или тонизиращи схеми за сутрешната рутина. Тази система за осветление е предназначена не само за подобряване на настроението, но също и  за цялостното ви здраве.

 

Самопочистваща се тоалетна чиния, не само с изхвърлянето на водата, но и на повърхността на прословутата седалка. Така няма да се стига до спорове, дали някой е вдигнал или свалил седалката.

 

Високотехнологичната баня е решение за здраве, устойчиво развитие, екологичност и опростена функционалност. В най-скоро бъдеще, този начин на обзавеждане в банята би могъл да се превърне във водещ, в зависимост от настроенията на хората и решенията им да си го позволят.

 

promocii-namalenie-otstypki

 

Be the First!

Leave a Reply