Skip to Content

Все повече технология в банята

 

sss Hi-tech, здраве и благосъстояние в банята. Тези елементи се превръщат във все по-важна и есенциална част от модерното обзавеждане в банята; привличат повече внимание както у потребители, така и у дизайнерите – за реализацията на баня с все по-задоволяващи резултати именно по тази линия. Като високите технологии вече не са само в обзавеждането в банята, но и на разположение за всички стаи и помещение в оформлението на целия дом.

 

 

 

В този смисъл, идеите за високотехнологични уреди в банята идва от прогресивно мислещите страни по света, където съчетанието на технология и здраве е издигната в култ. От Япония идва решението за страхотен уред, насочен към личната хигиена. Мултифункционална тоалетна чиния-биде: две в едно. Еволюционно решение за уред в банята, който интегрира функционалност, замества няколко аксесоари за баня, осигурява правилната температура на седалката и абсорбира миризмите, дори и ползването на тоалетна хартия вече става излишно.

 

 

 

Друго подобно решение, насочено към благосъстоянието и здравето е „интелигентната тоалетна“, осигуряваща ежедневна проверка, която в реално време проверява  в телесните отпадъци липсата или излишеството на веществата, които влизат в клиничната картина на изследванията, които всеки човек прави в болниците. Това позволява да се следят важни за здравето признаци, така че някои тенденции за влошаване да бъдат спокойно избягвани. Като все още в тестов период и то в частни клиники, нищо чудно ако издържат теста и се окажат полезни и практични, скоро тези приложения в тоалетната ще станат ежедневие.

promocii-namalenie-otstypki

 

 

 

Be the First!

Leave a Reply