Skip to Content

Големи идеи за малка баня

small  Малката баня може да създаде известни неудобства у дома, а също така и ежедневно да ви разочарова с неугледния си вид, в който всичко сякаш е натъпкано като в дядовата ръкавичка. Разбира се, вариантът да смените жилището само и само и да успеете да поберете всички мебели за баня, за които сте си мечтали, не е особено практично и разумно решение, но за вас се откриват и доста други, различни и по-умни идеи, за да разрешите основния си проблем. Вижте няколко големи идеи за малка баня още сега:

 
Поканете Азия в банята си…
Всъщност, едно стандартно обзавеждане за баня, характерно за Азия, е то да бъде лишено от всякакви излишни елементи и точно в това му е чарът. Тук всичко е прилежно подредено, а освен класическите мебели за баня като мивка, шкаф и вана, друго рядко ще срещнете. Все пак, азиатският интериор за баня е повече от елегантен и наистина си заслужава да го обмислите.

 
Малка баня с голямо вдъхновение за морски приключения!
Една малка баня може да изгуби бързо облика си на лишена от удобства обстановка, като се украси в изцяло летен, морски стил. Самият морски бряг винаги е създавал страхотни усещания и настроения у човека, затова и той би разсеял видимата липса на достатъчно място в помещението. Опитайте, няма да съжалявате, а и трябва да си признаем, че такъв опит наистина си заслужава – особено имайки на предвид какъв би бил крайният ефект!
Зониране на банята
С това зониране лесно можете да спрете войната у дома за това кой къде да си държи личните козметични вещи. Просто украсете и етикирайте отделните места в банята – например, за Мама и за Татко, за малката Лили и за гости, например. Всичко ще е винаги подредено и добре поддържано!

Be the First!

Leave a Reply