Skip to Content

Да откраднем идеи за обзавеждане в банята от звездите на шоу бизнеса

luxory bath Ние, като обикновени потребители, които обичат стила и комфорта в банята, едва ли можем да си позволим лукса на големите звезди, но все пак можем да погледнем в техните бани и да откраднем по някоя друга идея и да я реализираме в нашата баня.

Първото, което трябва да се каже е, че звездите обичат широките пространства. Това е естествено, особено когато могат да си позволят големи къщи. Голямото пространство в банята, съчетано с луксозните и скъпи мебели, и уреди в банята, правят помещението да изглежда мечтано пространство за къпане, релакс и здраве. Често дори баните им не в класически стил, обособени в отделно помещение, а се вписват в пригодена среда за вана, душа кабина, тоалетна.

Като се абстрахираме от тези илюзорни представи, виждаме, че първото нещо, което е общото в тези бани, и което ние можем да откраднем, е естествената светлина в банята. Тя е възможно най-препоръчителния елемент, когато се проектира нова баня, защото това директно влияе на естествените процеси в тялото, свързани със сутрешното събуждане, с използването на водата за къпане, с тоалетните нужди и т.н.

  Друго, което прави впечатление в баните на звездите е, че те са изпълнени с чекмеджета. Нещо, което почти не правим в нашите бани. Това обаче е добро решение, когато в къщи има много деца и членове на семейството, а тези чекмеджета могат да приютят голям брой техни принадлежности, аксесоари и прочие. В тях се крият и аксесоарите за красота, които също са задължителни за звездите, но пък и за нас.

Ваната е може би най-разпознаваемият уред в обзавеждането за баня на звездите. Различни модели вани, от такива за вграждане до свободно стоящи. С екстри за подводен масаж, за хидротерапия и процедури с масла. Ваната е стил, комфорт и удобство за всяка баня.

 

Много холивудски модели изненадват с елегантни и прости решения за тяхната баня. Направете го и вие!

promocii-namalenie-otstypki

 

Be the First!

Leave a Reply