Skip to Content

Да се поглезим в банята

Всеки знае за лечебните свойства на водата. Векове назад римляните откриват преимуществото на ваната, пълнейки я с вода и благоуханни вещества. Те открадват идеи за дизайн на баня от Древна Гърция, и в същото време внасят и собствен стил, и изящество в него. Големи развлекателни центрове са били широко разпространени около обществените бани. Днес ваната най-често се свързва с релакс, почивка и екзотика. За някои хора тя дори е начин на живот.

Ваната може да бъде направена от различен материал – от акрил, от керамика, метал. Има вани, които са за вграждане и могат да се направят с панел по желание. Със сигурност вариантите са доста и пазарът предлага всякакви възможности, стига клиентът да има въображение и финанси.

Не може да се подмине с лека ръка обаче ваната с хидромасаж или аеромасаж – тя просто е сбъдната мечта за всеки. Тя осигурява несравним комфорт при къпане и има десетки плюсове пред обикновените вани. Едно от предимствата, и дори може да се нарече глезотия, е хидромасажната вана с дистанционно управление. Има различни степени на масаж, съобразени с личните предпочитания на клиента.

Така вземането на душ се превръща в едно истинско удоволствие, карайки човек да забрави забързаното ежедневие и проблемите извън дома. Водни струи нежно масажират всяка част от тялото, докато Вие се пренасяте в друга реалност. Без изобщо да се съмнявате, чрез хидромасажната вана превръщате дома си в едно малко уютно СПА местенце, от което няма да искате да се отделяте за дълго време,  въпреки че за някои това може да звучи пресилено. Но кой друг ще се погрижи така добре за Вашето здраве и благоденствие, ако не Вие самите? Затова подарете си вана-мечта и се наслаждавайте на всеки миг от живота, защото той е кратък.

promocii-namalenie-otstypki

Be the First!

Leave a Reply