Skip to Content

Дизайн на банята и тоалетната

Design  Какъв е най-добрият да обзаведем нашата баня и тоалетна? Всичко зависи от площта на помещението, неговото оформление, и вашите лични предпочитания. Някои хора не могат да живеят без голяма вана или джакузи, други предпочитат да си взимат душ, а третиизползват и двете плюс тоалетна,разбира се. Накратко-изборът е ваш.

От това как ще обзаведем пространството на нашата баня зависи много: нашето удобство и комфорт, нивото на хигиената, и в крайна сметка качеството на нашия живот. Разбира се, че  не е задължително да имате нещо супер модерено в нея – достатъчни са мивка, душ и чиста вода. Но днес, в ерата на потребителите нашите искания са се увеличили значително и много хора искат да имат всичко, което е последен писък на модата, новсанитарен възел, както и декорации.

Дизайнът на банята зависи от много фактори. На първо място е нейната площ. Ако тя както и вашите средства позволяват възможно да се съчетаят на едно място всички радости от живота,като освен базовите бани и мивки, може да добавите и душ кабина, а защо не и джакузи. Много хора добавят в банята и тоалетната. Като тя, заедно с бидето често са отделени в специална зона. Все повече потребители предпочитат да имат отделна тоалетна, особено ако семейството е голямо и с много деца. Ако площта е малка,ще трябва да изберете какво да има – вана или душ. Последният осигурява значителна икономия на пространството, което позволява да разположите в банятаи останалата част от оборудването, като пералня, и дори мебели.

Днес на пазара можете да намерите всичко, което искате: от луксозни бани на крачета и джакузитадо правоъгълна или заоблена душ кабина. И, разбира се, важна роля в дизайна на банята и тоалетната играе декоративната облицовка. В допълнение към изискванията за сила и влагоустойчивост днес са добавени естетиката и красотата. В арсенала от средстваза декориране на банята към керамичните плочки са добавени скъпите мозайки и естественият камък като мраморнапример, което разбира се увеличава разходите. Но ако искате лукс, трябва да платите.

И накрая – стила и декора! При минималистично таванско помещение напримере подходяща просторна баня с монохромен интериор. Ако Вашият е такъв, можете да направите банята в ярки разцветки. Представете си в бяло жилище – светло синя баня! Това неочаквано откритие може да бъде истинска приятна изненада за вашите гости. Изборът естествено е ваш!

promocii-namalenie-otstypki

Be the First!

Leave a Reply