Skip to Content

Дизайн на малката баня

 

Целта на дизайна на малката баня е не само да я направи красива, но и да повиши качеството и практичността на цялото пространство. Ако на човек му е трудно да се справи сам с тази задача, е най-добре да наема дизайнер, който да предложивсякакви различни варианти, съобразени снеговите изискванията и предпочитания.


Един от най- големия проблем на малката баня е, че тя не може да побере всичко, което желаете. Най-голямото предизвикателство е да превърнете това малко пространство в практично и лесно за използване и същевременно красиво и уютно.

Ако искате да разширите банята си, най- лесно може да го направите като вземате част от друго помещение, ако има такава възможност. В противен случай трябва да се използва максимално ефективно всеки един сантиметър в банята. Има много варианти за това: да се промени местоположението на различните зони; да се изнесе бойлера извън помещението;вместо душ кабина да се използва стъклен параван; чрез светлината и цвета на плочките; с помощта на структури за вграждане и т. н.

Ще дадем пример с вградените елементи като казанчета и душове, които имат красив дизайн, освен това са надеждни и функционални.

С вградени казанчета вашата баня ще има уникален дизайн. Освен, че са красиви, са много качествени, имат дълъг срок на експлоатация и лесно се почистват. Благодарение на тях банята може да изглежда по-широка, а подът остава свободен. Също така вградените казанчета са икономични, тъй като пропускат минимално количество вода.

С вградените смесители и душове за баня може да си осигурите пълен комфорт. Няма да имате излишни елементи, тъй като всичко е зад стената. Благодарение на тях имате големи възможности дасъздадете индивидуален стил на банята си. Те имат високо качество и надеждна експлоатация.

Съвременните мебели и елементи за баня не само са красиви, но са и с много високо качество, имат дълъг живот на експлоатация и се предлагат на достъпни цени.

 

 

 

Be the First!

Leave a Reply