Skip to Content

Експертните съвети за реновация в банята

1213  Вместо да се хвърляте в излишни покупки на скъпи и не толкова практични мебели за баня, или да сменяте наличната подова настилка с гранитогрес с надеждата помещението най-накрая да заприлича на нещо, разчитайте на помощта на експерти в областта. Днес, дори ви се дава възможността да я получите, без да излизате от вкъщи. Ето ви няколко готови експертни съвета за реновация на банята, които ще й вдъхнат нов живот, ще я накарат да изглежда като нова, да засияе от красота и очарование:

 
Сменете фиксаторите с луксозни нови такива

Под фиксатори разбираме всичко от типа на кранче за мивката, дръжки на вратата, ключове за осветлението и дори вратички на малките прозорчета във вашата баня. Колкото по-елегантни и непретенциозни са те, толкова повече ще се забележи голямата разлика в краткото ви реновиране в банята.

 
Сменете едно, но нещо основно от вашето налично обзавеждане за баня

Ако ще бъде ваната, седнете в нея удобно, преди да я купите. Ако бъдат мебели за баня, нека са само комплект етажерки или нещо от сорта, за да не разваляте вече изградения от вас прекрасен интериорен дизайн. А ако държите не нещо наистина евтино, но удачно за вашата реновация в банята, наблегнете на нови поставки за козметичните принадлежности или ярки хавлии от естествен памук.

 

Огледалото трябва да е качествено

То е важно не само от функционална гледна точка, т.е. да извършвате пред него сутрешните си ритуали, но и за изпълване на стаята с красота и сияние. За да създадете илюзията, че банята ви е по-просторна, качественото и голямо огледало също би свършило доста добра работа – особено ако е комбинирано с лъскава подова настилка и елементи от декора, които да са изработени от прозрачен материал или направо от стъкло.

Be the First!

Leave a Reply