Skip to Content

Завършете банята с бижута за баня

3377Ако желаете да обновите интериора на вашата баня, е добре да разгледате ревюта в Интернет и да обмислите свое дизайнерско решение. След това се свържете с професионалисти от предпочитана от вас фирма и споделете с тях проекта си. Оставете на тях задачата да го реализират, в зависимост от вашите пространство, средства, предпочитания и време.

За да изберете  всичко максимално близко с първоначалната ви идея е добре да подходите постепенно и с търпение – от най-важните неща като вана, душ-кабина, тоалетна чиния, мивка и мебели, и стигнете до аксесоарите и предметите на изкуството. Добре премисления дизайнерски проект за външния вид на вашата баня си заслужава търпението. При избора на закупуване на всички детайли, е добре да следвате един от основните, популярни стилове, като го използвате за фокусна точка. Не правете компромиси и не излизайте рязко от набелязаните цели, защото това може да бъде за сметка на цялостното въздействие и убедителност на реализираната идея. Също така, внимавайте да не дадете предимство на естетическия аспект и това да навреди на функционалността.

Днешните смесители, облицовки за кранчета, дръжки за врати, шкафове и чекмеджета надхвърлят очакванията ви, като използват керамика, стъкло, никел, хром и ковано желязо.

Ако изберете бронз за материал, от който да са изработени металните аксесоари и детайли, то е добре да знаете, че бронз се съчетава еднакво добре с Традиционен и Съвременен стил в интериора, и може да бъде особено ефективен за стилна кабина или баня в селски вид, тъй като е неутрален материал, използван най-вече за традиционен стил бани. Самото бронзово покритие може да поръчате в най-различни нюанси – от по-леки и светли до по-тъмни и маслени. Златните кранове могат да добавят луксозен акцент на вашата баня. Този цвят предизвиква усещане за благополучие и просперитет, достъпен в различни версии от полиран до топъл и комуникира добре с бели тела. Бижута и акценти за баня в цвят старо злато се съчетават добре с бани, решени в стила на Френската държава и Френкия стил в интериорния дизайн, където се допълват с украсена мивки със златни акценти.  Полираният месинг осигурява елегантно въздействие към Традиционния стил бани.

promocii-namalenie-otstypki

 

Be the First!

Leave a Reply