Skip to Content

Завършете банята с финес

banq-s-finesКогато става въпрос за избор на бижута за баня като смесители, кранчета, облицовки, рамки, дръжки и други подобни елементи, типът инсталация е въпрос на логистика а броят на тези бижута е въпрос на функционалност.  С повече възможности, отколкото някога, вашият избор на завършеност може най-добре да отразява вашия личен стил и да ви помогне да реализирате дизайнерската ви визия във вашата баня

Дълготрайност и устойчивост е добре да бъдат ключовите фактори в избора ви. Никелът отпадна от употреба през първата половина на ХХ-ти век, защото той не се счита за устойчив материал. Сега повечето видове покрития, включително тези от никел, са изключително здрави, поради съвременната технология  по нанасяне на PVD – физическо отлагане на пари. Заложете само на облицовки, които  надвишават стандартите на индустрията за издръжливост, за да бъде банята ви с дълъг живот.

Изборът на метални кранчета включва разнообразие от стилизирани орнаменти, детайли и акценти с цвят на сребро, злато, бронз, смесени метали и Винтидж опции с ковано желязо или други материали. Масивен месинг или галванични изработки с хром  станаха стандарт за кранове през 30-те години и останаха един от най-популярните материали и до днес.

Полираният хром е класически материал, който координира красивото с голямо разнообразие от арматурни стилове и видове декор. Това може да предизвика носталгичен изглед, като в 20-те или друг ретро-стил, но също може да допълни съвременни стилове и да изглежда красиво.

Никелът се завърна след кратка почивка и днес е популярен в много форми. Полираният никел е с наистина изтънчен външен вид, който върви добре с елегантни мебели.

Матиранит никел има топъл, мек външен вид, който изглежда класически в комбинация с бяло и комуникира добре с гранит или шисти плотове, и черни повърхности или детайли. Кованият никел се съчетава добре с определени ретро стилове като Шаби Шик. Този цвят, подобен на цвета на боядисан никел, има груб, ръчно дялан вид и работи особено добре със стила на Изкуствата и занаятите.

promocii-namalenie-otstypki

 

Be the First!

Leave a Reply