Skip to Content

Задължителни правила при обзавеждането на баня

Всяка стая у дома върви с определени правила за обзавеждане, които задължително трябва да спазваме, без значение доколко въображението или моделите в модерните интериорни списания ще бъдат насоки за декорацията и избора на мебели. С две думи, тези правила са основата, върху която трябва да стъпите, като всичко останало вече е въпрос на лична преценка и вкус. Ето ги и задължителните правила при обзавеждане на баня:

Позволени са максимум два ярки цвята в комбинация с неутрални нюанси при избор на мебели

Когато избирате мебели за баня, не забравяйте, че това не е хол или спалня, а по-особено помещение у дома. Затова е и важно да намалите ярките цветове, тоест да ги сведете до минимум. Неутралната гама обаче може да присъства в пълна сила: черно, сиво, бяло и бежово биха могли чудесно да стоят заедно!

  1. Не забравяйте за „климатичните условия“

Всяко съмнение, че определен тип мебели няма да издържат на високата степен на влага в банята, трябва да се вземе под внимание. Ако имате дилеми, по-добре не рискувайте и заложете на издръжливото и практичното.

  1. Декорацията е задължителна част от цялостното обзавеждане на една баня

В тази връзка, мислете за украсата през цялото време, докато търсите мебели за баня. Накрая, може и да ви е трудно да подберете удачен декор, след като вече сте закупили всичко необходимо като шкаф за баня, мивка и душ кабина, вана и етажерки за вашите козметични принадлежности.

  1. Не купувайте, ако няма да поддържате

Забравете за компромисите с хигиената и правилната поддръжка в банята, защото тя, обикновено, има нужда от много внимание и старание. Така че ако решите, че дадени мебели са трудни за поддръжка, по-добре не ги купувайте. Спрете се на такива аксесоари, които са достатъчно практични и оптимални за вашата красива баня!

promocii-namalenie-otstypki

Be the First!

Leave a Reply