Skip to Content

Звукови решения за банята

Ние не можем да  живеем без постоянно включени смартфони, таблети и MP3 плейъри. И, неизбежно, ние ставаме все по-умни за това как да използваме цифрови и мобилни технологии, особено в дома. В банята, това много лично пространство, което е все още по-персонализирано за индивидуален комфорт, е в челните редици на тази тенденция. Aудио тенденцията е от ключово значение, за да бъде удовлетвореността ви в банята пълна и да бъде напълно съобразена с вашите нужди, независимо дали го използвате, за да се информирате, да се отпуснете или да се презаредите с нова енергия.

Забързаните собственици на жилище откриват с изненада, че чрез аудио система в банята може да поддържат връзка с околните и да се информират, преди да отидат на работа сутрин. Освен това могат да слушат радио, новини или любиата си плейлиста с изпълнители Лесно достъпни за потребителите продукти като душ, снабден с безжичен високоговорител, може да внесе във вашата баня удобство и функционалност, без да изисква пълен редизайн на цялото помещение. Просто сменете своя стандартен душ с душ с безжичен високоговорител и слушайте музика или защо пък не се опитате отново да пеете под душа.

Собствениците на жилища днес също имат възможност да заместят своите стандартна баня с модели продукти, които имат високотехнологични характеристики. Такава е например,  една от най-модерните тоалетни, която отразява тази философия. Сред многобройните й спа-вдъхновени функции е аудио системата с AM/FM радио и спомагателен вход.

Днес, ние очакваме живота ни да бъде свързан с музиката и информацията по всяко време и навсякъде, където се намираме, и Bluetooth технологията прави това възможно. Сдвояване на модерно обзаведена баня с евтин набор акустични говорители е просто решение.

Освен това, може да прегледате новостите и заглавията, докато слушате любимата си радиостанция през тънки високоговорителите на стерео аудио добавка към вашата баня, предназначена за лесно монтиране.

promocii-namalenie-otstypki

 

Be the First!

Leave a Reply