Skip to Content

Избор на огледалo за баня

3d-bania-magazin-sofia Огледалата в банята са важна част от красивия завършен интериор. Ето защо изборът им е от решаващо значение за цялостната визия. Разгледайте нашите предложения и споделете идеите си за декорация в банята.

 
Огледалата без рамка са подходящи за всяка баня. Те могат да бъдат с различна форма и големина, а полираните им ръбове придават много елегантност. Липсата на рамка позволява нежно сливане с обстановката, перфектно съчетаване с ефектно осветление и най-вече прави помещението да изглежда по-голямо.

 
С класическо огледало с рамка ще придадете повече завършеност на банята. Единственото правило при този избор е рамката да не бъде по-широка от рафта, над който е поставено огледалото. В противен случай няма да създадете симетрия и помещението ще изглежда недовършено.

 
Венецианските огледала с богато украсени рамки и гравирани елементи са изключително впечатляващи и придават много лукс на банята.

 
Ако банята ви е малка, заложете на стилно въртящо се огледало, което моментално ще се превърне в невероятен декоративен елемент и ще разчупите интериора на помещението.

 
Изключително практични са огледалните шкафове и колонки. Те са подходящи за баня с малки размери. Така че, можете да използвате една от стените за шкаф и съхранение на принадлежности, като същевременно ще разполагате с ефектно огледало.

 
В нашият онлайн магазин ще можете да намерите и огледала с LED осветление. Този вид енергоспестяващо осветление е изключително подходящо за баня с много висока влажност. Тези огледала се предлагат в студена, топла и RGB цветна лента, а също и в различни размери. Разнообразието от декорации с най-различни геометрични и флорални мотиви, както и надписи, е доста голямо.

 
Магазин Керамо приема и индивидуални поръчки. Така че, ако имате някакви идеи, ще се радваме да ги споделите с нас!

Be the First!

Leave a Reply