Skip to Content

Казанче за вграждане

Благодарение на различните видове структури за вграждане, които се използват в банята, могат да се скрият различни източници на вода за отмиване на тоалетни и писоари, както и арматури, на които се държат мивките, тоалетните чинии и др.

В тази статия ще обърнем внимание на казанче за вграждане и по-конкретно на въпроса, който често интересува хората, а именно: необходимо ли е разбиване на плочките при евентуална повреда на казанчето?

Като начало ще споменем, че тези казанчета биват основно два вида: за стояща тоалетна и за конзолна тоалетна. Независимо кой вид ще изберете, банята ви ще добие по-естетичен и изчистен вид. Освен това те не заемат толкова голямо място, както обикновените, изключително хигиенични са и са издръжливи- издържат до 400 кг тегло.

Това, че при евентуална повреда плочките на стената трябва да се разбиват е голяма заблуда. Всеки един вид вградено казанче се управлява с помощта на активатор, т. е. бутон, с който се спира или пуска водата за измиване на тоалетната чиния. Активаторът не е вградена част и се намира отвън над стената и плочките. Така, че при евентуална повреда, той се отваря и сваля, което става много лесно. След като го свалите ще видите отвор, през който се осъществява достъп до всяка една част на казанчето. По този начин може да се ремонтира цялото казанче, както да се сменят и части, ако е необходимо. Всичко става през този отвор, без да е нужно каквото и да било разбиване на плочки.

Така че, няма за какво да се притеснявате. Можете да изберете най-скъпите и красиви plo4ki za banq и тоалетна, най-подходящото казанче и да превърнете дома си по-комфортно място за живеене.

Трябва да знаете, че висококачествените продукти съответно са по-скъпи. Затова се доверете на доказал се производител и подходете внимателно преди да закупите вашата структура за вграждане.

Be the First!

Leave a Reply