Skip to Content

Как да се определи размерът на джакузито?

dbnn Днешните производители предлагат широка гама от модели джакузи с различни опции и допълнения. Но очевидно е, че един от основните критерии при подбор винаги ще бъде именно размерът на продукта. Формално, изборът между един или друг модел хидромасажна вана се влияе от възможностите на вашата баня (или всяко друго място където смятате да инсталирате въпросното джакузи) и разбира се бюджетът, който сте заделили за закупуване на продукта, който ви е необходим.

Модерното джакузи може да се интегрира без проблем дори и в бани със сравнително малък размер, като например тези в панелни апартаменти, известни на всички нас. Ъгловият модел е наистина перфектен за малки пространства със скромни размери. Джакузи във формата на кръг е също компактен вариант за вграждане в ъгъла на стаята, защото не заема много място, и дори допринася за разширяване на зрителното поле на банята ви.

Има толкова много компактни модели на хидромасажни вани, в които можете например само да седите или да се излегнете под лек наклон. Такива модели са се доказали като особено удобни за хора с увреждания и страдащи от сърдечно-съдови заболявания.

Правоъгълните и квадратни модели за джакузи от друга страна много по-лесно се вписват в интериора на една малка баня,  за разлика от хидромасажните вани с овални, кръгли и асиметрични форми.

За притежателите на бани, които са разположени на голяма площ, има много по-широка гама от модели – много и различни варианти, като на практика няма никакви ограничения. В допълнение към разнообразието от форми, можем да добавим и модели за двама или повече души (има джакузита, създадени за компания от 10 души например). При избора на модели, предназначени за повече от едно лице, не забравяйте за теглото. Акрилните вани не са в състояние да издържат теглото на няколко души, чугунените и мраморните модели са по-добрата опция.

promocii-namalenie-otstypki

Be the First!

Leave a Reply