Skip to Content

Как лесно да обновим интериора на банята?

banq Ако искате да обновите интериора на банята, но не сте сигурни какво точно да промените, не се тревожете. Не е задължително да правите скъп ремонт, за да изглежда стаята модерна и свежа. Ще ви предложим няколко идеи за освежаване на декора в банята без да влагате много средства.

Красотата на ярките цветове

Ярките цветни акценти могат да направят чудеса с вашата баня, като особено подходящ е синият или червеният цвят. Според специалистите, ако използвате с декоративна цел тези цветове, те са в състояние да отклонят вниманието от евентуалните недостатъци в помещението.

Обемните стелажи не са добра идея

Да, вярно е, че обемните стелажи могат да съберат много дреболии, но за сметка на това ще направят пространството по-тясно. Освен това стаята няма да изглежда подредена, ако твърде много аксесоари и дребни предмети са изложени на показ.

Вместо обемни стелажи, използвайте шкафове с вратички, монтирани в близост до огледалото, за да бъдат под ръка всички важни дреболии. На показ нека бъдат само хавлиите.

Черният цвят може да свърши чудеса във вашата баня

Черните аксесоари ще изглеждат прекрасно на всеки един фон, затова не ги пренебрегвайте като лесен начин за обновяване на интериора. Ефектът от сливането на отделните детайли е не само модерен, но и въздейства много успокояващо.

Цветята в банята

Цветята са много подходящи за банята, защото придават свежест и правят атмосферата изключително приятна. За съжаление, повечето бани не са достатъчно светли, за да могат в тях да се отглеждат стайни растения, но лесно можете да компенсирате това с ваза, пълна със свежи стръкове. Ще се уверите, че ще издържат много по-дълго, отколкото в което и да било друго помещение в дома, поради липсата на достатъчно светлина, което в случая играе положителна роля.
Декоративни детайли

 Банята, също както и останалите стаи, се нуждае от стилна декорация. Не е нужно да използвате скъпи предмети, достатъчно е само да бъдат ефектни и подбрани с вкус. Красива закачалка за хавлии, картина, пано или просто подходяща ваза /може да я използвате за съхранение на дребни аксесоари/, всички тези дребни на пръв поглед неща със сигурност ще привлекат вниманието и ще променят коренно атмосферата!

promocii-namalenie-otstypki

 

Be the First!

Leave a Reply