Skip to Content

Класическите тенденции за баня, които никога няма да излезнат от мода

a334 В интериорния дизайн нещата се променят еднакво бързо с еднаква скорост като тенденциите в модата – обувките, дрехите, аксесоарите и т.н. Но когато става въпрос за банята, съществуват такива класически тенденции, които никога няма да излезнат от мода. Добре е да сме наясно с тях, за да може да ги ползваме, без значение какъв интериорен стил искаме да постигнем и без значение какви актуални трендове са ни подготвили дизайнерите за конкретния период или сезон. Ето част от въпросните класически тенденции, които никога няма да са демоде за банята вкъщи:

  1.  Душ кабина

Въпреки че в един сезон за предпочитане е ваната, а в друг – обикновеният или супер интерактивният душ, душ кабината си остава класически функционален елемент в банята. Тя е лесна за поддръжка, спестява място, ако я локализирате правилно и изобщо върши перфектна работа!

  1. Дизайнерските плочки

Няма по-лесна и по-логична декорация в банята от мозайката с плочки. Всъщност, украсата с плочките е идеален вариант за малката баня, където няма достатъчно място за елементи като вази, килимчета и прочие. Нещо повече – под дизайнерски плочки можем да разбираме всякакви необичайни и атрактивни модели плочки, така че не е нужно дори да са кой знае каква лимитирано издание.

  1. Оригиналното осветление

Осветлението с една-единствена лампа в центъра на тавана в банята отдавна е отживелица. Дизайнерите са склонни да правят какви ли не експерименти, за да достигнат връхна точка на оригиналност в проектирането на осветлението. Затова е и толкова интересно и до днешен да видим подово осветление в банята, а също така и викториански полилеи, чието място обикновено е в хола или трапезарията.

А вашата любима класическа тенденция за обзавеждане на банята коя е?

promocii-namalenie-otstypki

Be the First!

Leave a Reply