Skip to Content

Кои са основните предимства на гранитогреса за баня?

 

gra  Със сигурност по-голямата част от вас са облицовали банята си с плочки, което е обяснимо, тъй като плочките за баня са достатъчно здрави и могат да издържат на влажността в помещението.

 
Затова днес решихме да обърнем внимание на интериорните плочки за баня. Може би повечето от вас не са достатъчно запознати с гранитогреса и неговите качества, тъй като считат, че той не е подходящ за вътрешна настилка. Много потребители смятат, че гранитогресът се използва само за външна настилка и основно от търговските центрове за подова. Но истината е, че той може да се ползва и за облицоване на баня във всяко жилище.

 
Най-напред ще започнем с цената на гранитогреса, тъй като тя е от решаващо значение при всеки избор. Повечето смятат, че става дума за плочки на висока цена, които трудно биха си позволили, но в действителност гранитогресът за баня не се отличава от плочките в това отношение. Но за разлика от цената гранитогресът е в пъти по-здрав и издръжлив. Ако пък решите да закупите плочки от онлайн магазин, безспорно ще останете много изненадани от лесната поръчка, спестяваща време и най-вече от ниските цени.

 
Високата влажност в банята изисква да се изберат плочки за баня, които са пригодени за тези условия и съответно стигаме отново до гранитогреса. Това са плочки с неповторим блясък, който не се влияе от влагата и няма как да изчезне.

 
Плочките от гранитогрес са изключително здрави, с много високо качество. Те се предлагат в различни цветови комбинации и модели, което ги прави идеалният избор за облицоване на банята.

 
Можете да разгледате нашите предложения: http://www.keramo-bg.com/granitogres

 

 

Be the First!

Leave a Reply