Skip to Content

Линиите в банята – красота и стил

0710  Под концепцията за линии в банята се разбира осъществяването на интериорни решения и обзавеждане в банята, което се базира на творчески вдъхновения и психологическото им влияние върху емоциите.

За постигането на тази цел, индустрията, която се грижи за интериора и обзавеждането в банята, през годините е разработила методи за детайлно проучване на материалите, повърхностите, цветовете и технологиите, които могат да се използват за реализацията на една по-модерна, красива и стилна баня , която на всичко отгоре ще има и мощен психологически ефект върху хората, които я използват.

Днес пред очите на потребителите са цели колекции и концепции, предлагащи различни атмосферни нюанси в обзавеждането, насочени към едно или друго усещане, които са свързани с безопасно въздействие върху сетивата, способни да реализират пространството в банята, като помещение, което не е само за къпане, тоалетни и утилитарни нужди, но и за почивка, релакс и мощно зареждане с положителни емоции. Човекът е в центъра на иновациите в интериора на банята, той влиза, живее и вижда, че е избрал неговия начин да бъде, неговия начин да се чувства добре. Точно за това въздействие говорим, когато имаме предвид линиите и формите в банята.

Научно е доказано от психолози и други специалисти в областта на сетивното възприятие, че различните форми и цветове, различните въздействия имат психологически ефект върху нас. Дори още от древните култури са запазени философски и естетически начини на мислене, които организират пространството така, че то да бъде хармонично, красиво, функционално и най-вече да влияе положително върху здравето и настроението на човека.

Осигуряването на такава атмосфера в банята, такъв интериор, който има своето въздействие върху мъжката и женската енергия, такова мощно релаксиращо чувство, днес е лесно начинание. Просто изберете това, което чувствате като ваши цветове, ваши решения, това, което ще бъде вашето обзавеждане в банята.

promocii-namalenie-otstypki

 

 

Be the First!

Leave a Reply