Skip to Content

Малката баня също може да бъде стилна

ssma

Ако сте собственици на нов дом или просто сте решили да придадете на вашата баня модерен и съвременен облик, доверете се на дизайнерските предложения на Keramo. Ако не разполагате с достатъчно голяма баня, бихте могли да я декорирате с по-опростен и минималистичен дизайн. Естетичният вид на това помещение няма нищо общо с неговата големина. Така че, всяка баня може да бъде стилна и уютна!

 

Вие можете да реализирате изключително много идеи във вашата баня. Така например, бихте могли да използвате шкафове за стените. Можете да аранжирате банята си с красива душ-кабина, която ще я направи да изглежда наистина много кокетна, дори и да е малка. Бихте направили грешка, ако не оборудвате всеки един от отделните мебели и аксесоари за баня, тъй като по този начин ще създадете усещане за незавършеност и не-професионализъм.

 
Преди да решите каквото и да било, трябва внимателно да помислите какво точно целите. Решете какви ще бъдат цветовете, преценете какъв интериор най-много ще подхожда. Добре е все пак да изберете по-светли нюанси, за да създадете усещане за повече пространство.

 
Трябва да помислите за осветлението. То е от изключително значение, особено когато помещението не разполага с естествена светлина. Банята е онова място, в което се зареждаме, а понякога дори почиваме, можем да четем и да релаксираме.

 
Като цяло банята се използва за уединение, но може да бъде част от спалното помещение и интимно предверие. Точно затова трябва да предвидите вариант за по-романтично осветление като свещи в банята и др.

 
Банята е онази част от дома, която се обновява по-рядко, затова трябва да изберете функционални, здрави и влаго-устойчиви мебели и естествени материали.

 

Be the First!

Leave a Reply