Skip to Content

Модерно решение за вана с повече от една функция

5433  Ваната умело държи славата си на най-популярния уред в банята, що се отнася до релакс, почивка и приятно усещане. Самата идея за ваната като инструмент за къпане се е зародила още в древните култури по земята, но днес благодарение на новите технологии, дизайнерски решения и лични предпочитания, ставаме свидетели на истински бум в предлагането на ваната – в най-различни форми, решения и многоизмерна функционалност.

За потребителите все още стои въпроса: кой е най-удачният избор? Въпросът се простира в много посоки. Дали да е облепена с плочки, дали да е ‘монтирана’, дали да е подвижна; може ли модерните видове вана, да са за сметка на други по-традиционни функции; да има ли повече екстри… Все въпроси, които произлизат от голямото разнообразие в предлагането.

Затова е редно да се разглежда ваната, като елемент от пространството в банята, който първо да заеме своето собствено място, така че около нея вече да бъдат изградени и другите интериорни решения, разполагането на аксесоари за баня; да се осигури достъпността и мобилността в и всички други решения, които произтичат от поставянето на вана в банята.

Най-добрите съвременни решения в този смисъл зависят от пространството. Ако едно домакинство разполага с по-голямо пространство, спокойно може да разположи в банята си, вана от типа подвижна. ‘Вградената’ вана от своя страна е за баня, с по-малко пространство, в което всеки уред и аксесоар трябва да знае мястото си.

Независимо от начина, по-който ваната се поставя в банята, съвременният пазар освен класическите модели, предлага и такива, които имат в себе си множество екстри, които вдигат преживяването от къпането на по-високо ниво.

Mодерната вана с различните сензори, датчици, устройства, системи които осигурява:

  •  Хидромасаж – за къпане с масаж на гърба или краката
  • Въздушен масаж – така наречената ‘перлена вана’
  • Цветотерапия – усещане с LED светлини

Технологията позволява, новата вана във вашата баня, да я направи истински модерен уред, който осигурява повече от обикновеното къпане и релакс.

0-plochki-za-banya

Be the First!

Leave a Reply