Skip to Content

Не пренебрегвайте детайлите в интериора на банята

detaili-v-interiora-na-banqtaВ никакъв случай не бива да се лишавате от възможността да украсите декора на банята посредством дребни детайли, които, разбира се, ще улеснят ежедневието ви, но и едновременно с това ще добавят удобство и комфорт.

Например, да се спрем на постелките в банята. Те не само са много удобни и приятни на допир, но и ще внесат доза очарование в помещението. По този начин един на пръв поглед дребен детайл може да допринесе много за да постигнете желаната хармония в банята. Изборът на постелки зависи от материите, размерите и цветовете, които предпочитате и които подхождат на стила на вашата баня.

Може да се спрете на ярки или да заложите на пастелни, приглушени тонове, в зависимост от общата цветова схема. Ако тя е монохромна не пропускайте да добавите малко повече настроение с постелки в ярки, свежи и весели багри. Формите могат да бъдат стандартни или необичайни, това зависи единствено от вашето желание.

Последните тенденции в дизайна не крият предпочитанията си към естествените материали, които доближават интериора на дома, в частност – банята, към красотата на природата.

Не забравяйте това, когато избирате дребните детайли, например закачалките, кърпите, душ завесите, всякакви разновидности поставки, кутии за съхранение и така нататък. 

Отлично впечатление прави интериор, който е издържан в стилово и с добре съчетани помежду си материи и цветове. Аксесоарите, подбрани в един и същи стил, със сигурност ще ви помогнат да изградите уникален и хармоничен декор, който да успокоява, впечатлява и възхищава.

Ако банята не е голяма, а сте избрали да я решите в ярки цветове, то тогава може да постигнете отличен ефект, като заложите на стъклени рафтове и шкафчета за баня със стъклени врати. Този трик уголемява визуално пространството, олекотява го и му придава много чар.

И накрая, говорейки за детайлите в интериора на банята, задължително трябва да обърнем внимание и на източниците на светлина. Нека бъдат повече от един, разположени така, че цялото пространство да бъде добре осветено. Обърнете специално внимание на зоната, в която е разположено огледалото. Точно там светлината следва да бъде най-ярка.

promocii-namalenie-otstypki

Be the First!

Leave a Reply