Skip to Content

Новите тенденции в модерното обзавеждане на баня

novite-tendencii  Модата не променя само в начина ни на обличане, но и начина, по който обзавеждаме своите домове. В тази връзка, добре е да сме наясно с най-актуалните тенденции за обзавеждане за баня, в случай, че не само визията ви, но и дома ви са вашите олицетворения на изискан вкус и безупречен стил. Ето ги и най-новите трендове за мебели за баня, за плочки за баня и изобщо за всичко, свързано с облика на съвременната домашна баня.

 
1. Колкото по-голямо, толкова по-голямо!
Или с други думи, на показ са масивните мебели за баня, големите плочки за баня, вместо мозайките по пода, но едновременно с това и основните декори, украса и дори козметичните принадлежности. Според дизайнерите големите елементи в интериора на банята са символ на практичност и на по-висока степен на функционалност.

 
2. Порцелан и пак порцелан!
Вместо скъп мрамор или не чак толкова практичен гранитогрес, съвременната баня посреща с радост порцелана – както като материал за плочки за баня, така и за оформяне на пространството около мивката, ваната и дори зоната за къпане в района на душа или на самата душ кабина.

 

Be the First!

Leave a Reply