Skip to Content

Тоалетна чиния в обзавеждането за баня – практична и хигиенична

New generation of toilets in the bathroom  Най-популярна сред новостите в дизайна на модерната баня, безспорно е тоалетната чиния без гънка, под която се събираха всички видове микроби и бактерии. Край на досадното тоалетно пате, което се провира и на най-недостъпните места.

Самата тоалетна чиния, не е нищо по-различно от обикновените като функция, но гънката под борда, която беше съществен елемент от обикновените тоалетни чинии е премахната. Тази особеност, освен че дава решение за по-добра хигиена в банята, също така удовлетворява желанието на много семейства за продукти и уреди, с които се борави по-лесно и не изискват толкова много грижи за почистване, обработване и т.н.
Особено в помощ на семейства с малки деца и възрастни хора, които трудно могат да се справят с почистване на такива зони.

Първите отзиви за това иновативно решение са много добри. За тях свидетелстват домакини и санитари, които преди да са имали проблеми с доброто почистване на тоалетните чинии. За обикновеното око, премахването на този елемент, не е кой знае какво, но това могат да го казват, само хора, които никога не са чистили тоалетна чиния.

Трите основни характеристики на тоалетната чиния без гънка на борда са:

• Директно изплакване от водната струя на цялата тоалетна чиния
• Максимална ефективност и абсолютна хигиена
• Минимална консумация на вода

 Иновации в обзавеждането за баня

Иновациите в обзавеждането на банята са безспорен фактор за промяната в мисленето и отношението ни към домашната среда. С течение на времето, разбираме все
повече какво ни е нужно и какво излишно, когато проектираме дадено ново пространство в домовете си.

 Иновациите в обзавеждането за банята, неизменно днес са свързани с изгодни ценови оферти, които се възвръщат скоро след инвестицията.

Нови решения изникват всеки ден. Те също са насочени в тази посока и излизат отвъд обикновената представа, че банята е само обикновена стая за обикновени нужди. Този вид тоалетни чинии са важни, защото са още една стъпка към промяната за по-голяма енергийна ефективност, сигурност и удобство в банята.

promocii-namalenie-otstypki

 

 

 

Be the First!

Leave a Reply