Skip to Content

Няколко идеи за банята

ideiza banq  Ще ви дадем няколко предложения за това как да освежите интериора на банята с малко средства.

 
Ако имате стара вана, която използвате рядко, но все още не е настъпил момента да я замените с нова, може да и предадете съвсем нов вид, ако я боядисате от външната страна с порцеланова боя в цвят по желание.

 
Може да освежите стените си по няколко начина. Може да залепите плочки за баня само на местата, където най-много се мокрят- областта около ваната или душа, на една стена или само до средата на всички стени. По този начин ще създадете един нестандартен асиметричен дизайн. Другият начин е да ги боядисате в успокояващи водни тонове.

 
Ако стените пък са ви облепени с едноцветни плочки за баня, може да ги декорирате лесно, особено ако са бели. Може да изрисувате различни флорални мотиви или ефектни фигури. Тази идея е отлична, когато нямате възможност да закупите нови плочки.

 
Понякога само малките дръжки или закачалки могат да променят визията като цяло. Така че, друга лесна идея е ако замените или пребоядисате някои детайли с нови и различни цветове.

 
Внесете малки аксесоари в ярки и контрастни на основните елементи цветове. По този Така ако всички шкафове за баня и останалите мебели са в бяло, елементите ще изпъкнат и ще предадат повече настроение.

 
Ако имате старо огледало с шкафче, което вече не може дори да се почиства както трябва, махнете го и на негово място поставете огледална повърхност. По този начин банята ви ще изглежда по-просторна.

 
Ако банята ви не е от най-просторните, можете да си осигурите повече място като използвате по-гъвкаво мебелите си. Така например ако имате стар шкаф, може да го боядисате, да приберете кърпите в него, да наредите отгоре аксесоари за баня и козметика. Така ще превърнете стария си шкаф в много функционална мебел, който освен това ще служи и за декорация.
.

Be the First!

Leave a Reply