Skip to Content

Облицовка на бани

Облицовката в банята има важно значение за нейните функции и основна визия. Ако се колебаете на какво точно да се спрете като материали и изработка, ето някои идеи от нас.

Нестандартна баня с релефна мазилка – това е едно по-различно решение за всички онези, които харесват иновациите и нестандартното. Този вид мазилка се получава чрез шаблони, сложени върху стената, а с помощта на шпатулка се нанася мазилката. Образуват се релефни щампи, които при засъхване придават интересни форми на стената. По желание допълнително се дава цвят чрез смесване на гланц с боя.

Баня с тапети и винил – още една различна, иновативна и красива баня се получава чрез избор на тапети и винилова облицовка. Като предложение може да Ви дадем цветова комбинация от червено и черно или червено и бяло. Винилът предпазва ъглите от мухъл и влага.

Баня от тухли – тухлената облицовка е доста предпочитана напоследък не само в мокрото помещение от жилището. Ефектна и креативна, тя може да се съчетае с дървен под или плътни непромокаеми завеси. Изборът на цвят е Ваше решение.

Естествен камък + боя в банята – за да се избегне претрупаност и финанси, мрамор може да се използва за пода в банята, а стените да бъдат боядисани с влагоустойчива боя. Тя трябва да бъде в неутрални тонове, за да не „открадва“ от ефекта на естествения камък.

Стандартните плочки са най-лесния, евтин и не чак толкова лош вариант за банята – ако искате може да заложите на тях, като ги подберете в различни цветове – например по светли за стените и по- наситени за пода.

Луксозни тапети – за всички онези от Вас, за които банята е нещо повече от бърз душ и освежаване, са именно луксозните тапети. На пазарът се предлага широк диапазон от тях, така че лесно може да се спрете на най-желаните.

 

promocii-namalenie-otstypki

Be the First!

Leave a Reply