Skip to Content

Онлайн проектиране на нова баня

Проектиране на пространство,интериор и обзавеждане за баня

Online designing a new bathroom  Фикс-идеята за модерната съвременна баня е, тя да бъде като оазис в дома: част във вашето домашно пространство, където да се почувствате по-добре, да се отпуснете и да се заредите с нови сили, за нови предизвикателства.

Една добре проектирана баня повишава качеството на живот в дома, независимо дали правите нова или реконструирате, или подобрявате старата такава.

Днес, с развитието на интернет услугите от всякакво естество, можете да проектирате и моделирате пространството на вашата нова баня, според желанията си; само с няколко движения от мишката на домашния ви компютър или лаптоп.

 

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА БЕЗПЛАТНО ПРОЕКТИРАНЕ НА БАНЯ ТУК >

 

Описание на процеса по проектиране на новата баня

Програмите предоставят следните етапи, в които вие постепенно изграждате образа на банята.

1. Описвате и създавате план за формата на пространството и дефинирате точни параметри и мерки, с които искате вашата баня да бъде.

2. След като вече сте проектирали помещението, можете да инсталирате вратите, прозорците, като изпробвате различни комбинации, които ще са ви от ползва, за да няма изненади по време на реалния строеж на банята.

3. Избирате структурата на обзавеждането за банята; мебели за баня, аксесоари за баня – подреждането им в структура. Ако някои неща не пасват според програмата на архитектурните елементи или размери, програмата автоматично ви съобщава. Самото подреждане е много ефективно, защото чрез различни перспективи и 3D-графика, можете да виждате разпределението на избраните от вас мебели и аксесоари.
4. Следват последните две стъпки, които могат да бъдат сведени под общ знаменател. Един път проектирана виртуално, новата ви баня се превръща във файл, който бива изпратен до съответната фирма, която предлага онлайн услугата. Скоро получавате обратен имейл, който носи информация за цените на проектиране и обзавеждането на банята. Получавате и телефони за връзка с най-близките до вас фирми, специалисти и изпълнители, които ще доведат мечтата ви за изящна модерна баня до край.

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА БЕЗПЛАТНО ПРОЕКТИРАНЕ НА БАНЯ ТУК >

 

promocii-namalenie-otstypki

 

Be the First!

Leave a Reply