Skip to Content

От какво не бива да спестявате при ремонт на баня?

банята Ремонта на баня е изнервящ, отнемащ време и скъп процес. В същото време човек се чуди от какво е най-добре да спести, и дали да го направи. Решаването на този проблем не е лесен, защото банята изисква специален подход в това отношение. Нека разгледаме няколко случая, където можете да икономисате както и това, какво е добре да направите.

 

Смесители и водопровод

Можете да икономисате при избора на мебели за баня или дори от материалите за довършителни работи, но от смесителите и водопровода недейте. Не щадете пари за закупуването на клапи, тръби и винтили, смесители и изобщо неща, свързани с водопроводните връзки. Нека са скъпи, но висококачествени и те ще ви помогнат да избегнете неприятни инциденти в бъдеще.

 

Материали

Ако не обръщате внимание на малките неща,  може скоро да се сблъскате с неприятни последици. Евтините разтвори бързо пожълтяват и се покриват с петна. Препоръчително е да се използва епоксидна фугираща смес. Тя има по-добро качество, издръжлива е и е водоустойчива.

 

Ваната

При избора на вана решете предварително какви функции трябва да има. Може би все пак не ви е нужен вграден телефон или радио? Затова не си струва да се плаща. Но от качеството на продукта е по-добре да не пестите. Изберете вана, която запазва топлината по-дълго, щади околната среда и е устойчива на замърсяване.

 

Работници

Обновяването ремонта в банята трябва да се извърши от професионалисти. Обикновените „направи си сам“ фенове не разполагат с достатъчно опит да изпълняват работата на правилното ниво. Професионалиста ще направи всичко както трябва и ще се справи във всяка ситуация.

 

Украса

Украсяването на банята може да бъде качествено и приятно и без да похарчите много пари. Достатъчно е да има мазилка на стените и да ги боядисате с водоустойчива боя. Това е прост и евтин метод. Естествено може да украсите и с картини или да поставите мозайка.

 

promocii-namalenie-otstypki

Be the First!

Leave a Reply