Skip to Content

Плочки за баня- идеи

idei  Плочките за баня допринасят за цялостната визия на това помещение. Чрез тях то може да изглежда по-малко или по-голямо. Има много варианти, които можете да осъществите за вашата баня и тя да изглежда по-голяма от колкото е в действителност.

 
На първо място плочките за баня трябва да бъдат водно устойчиви. Изборът в това отношение е много голям. На пазара се предлагат различни видове плочки за баня в зависимост от материала, от който са изработени. Можете да изберете стъклени, керамични, мозайка и др. Изборът зависи от вашите вкусови предпочитания и финансови възможности. Все пак заложете на високо качествени плочки за баня, което не означава скъпи. Не бива да се водите по цената. Предлагат се плочки с отлично качество и на много достъпни и изгодни цени.

 
Ако изберете плочки за баня в тъмни тонове, със сигурност вашата баня ще изглежда още по-малка. Ако помещението тясно, направете декорация с по-светли плочки. Не залагайте на бялото, а изберете по-скоро бежово или по-светли пастелни цветове. Също така е добре и подът да бъде в светли цветове. По този начин светлината се отразява и помещението отново изглежда по-просторно.

 
Ако държите на бели плочки за баня, добре е малко да раздвижите визията. Можете да поставите на места цветни плочки в един цвят или в различни цветове, но не повече от два. За да не изглежда твърде скучна банята ви, бихте могли да декорирате с няколко плочки с флорални мотиви. Или пък да разграничите отделните зони с цветни плочки.

 
Много клиенти използват мозаични плочки за декорация на банята си. Други комбинират плочки в контрастни цветове. Трети поставят плочки в областта на душа, които се различават от останалите плочки в банята. По този начин акцентират върху отделните части и така в помещението се създава усещане за простор. Друга много оригинална идея е да поставите пано от плочки. Варианти много- изборът е само един и трябва да бъде обмислен.

Be the First!

Leave a Reply