Skip to Content

Плочки за баня – особено важна част от обзавеждане на банята ви

plochki-za-banqВълнуващи и бляскави са най-новите тенденции за плочките за баня. След като до преди време банята беше едно от най-неглижираните помещения в къщата, сега вече притежателите на жилища се допитват до водещи дизайнери и интериорни декоратори, които трансформират банята в имагинерен спа център в дома чрез творческа игра с плочките за обзавеждане за банята.

 

 От дългите стъклени мозайки до големите правоъгълни естествени камъни – всичко това влиза в избора и интериора на плочките за баня днес. С цел да се открои една стена в банята, най-вече се ползват стъклените плочки, придаващи неповторим акцент и повече въздух и свобода в помещението. Те се предоставят в почти безконечно разнообразие от багри, текстури и покрития. При ползването на стъклената душ кабина, устроена от такъв тип плочки, ще се почувствате все едно сте в тропическа лагуна. Ако използвате художествена мозайка в ярки багри, ще трансформирате банята си в галерия за съвременен дизайн и модерно изкуство.

 

 Металните плочки за баня са особено модерни. Те са любопитен и атрактивен метод за дизайн, който предоставя различни варианти за дизайн и обзавеждане за вашата баня.

 

 Естественият камък и изкуствените каменни плочи можете да използвате самостоятелно или в съчетание с други плочки, за да се изгради атрактивен спа вид или гореща струяща се атмосфера в банята. Имате възможността да избирате между големите плочки с квадратен формат, продълговатите правоъгълни плочки и дори плочките за баня във вида на камъчета.

 

Голямото разнообразие от форми, текстури и размери, от които можете да избирате, биха ви помогнали за по-креативни идеи при вашия избор и монтаж на плочките в банята ви. Изберете неутрални тонове, но и създайте открояващ се вид на помещението, полагайки правоъгълните плочки с рибена кост. Искате да имате имагинерен прозорец в помещението? Защо пък не измислите един оцветяващ ефект точно като стъклена витрина, с мозаечните плочки, на една открояваща се стена. Съществуват много добри специалисти, които могат да ви бъдат от помощ с идеите си и със съдействието при реализацията на многообразието от проекти за обзавеждането и мебелите за баня.

 

promocii-namalenie-otstypki

Be the First!

Leave a Reply