Skip to Content

Плочки за баня

За какво да помислите преди да ги изберете

pl  Безспорно плочките за баня й придават по-съвременен и модерен вид. Благодарение на тях можете да я направите по-различна и уникална. Възползвайки се от вашия усет за красота, както и от няколко трика, можете да направите чудеса във вашата баня.

 
Все пак, когато избирате плочки за баня, добре е да се съобразите с размера, формата и цвета им. Освен това, можете да изберете повече от един модел и така да ги подберете, че да създадете красиви допълващи се комбинации.

 
Можете да изберете плочки за баня в различни цветове, които си подхождат. Така например пясъчните цветове чудесно се допълват с кафяви, сиви и плочки с имитации на камък.

 
По същия начин бихте могли да комбинирате различни размери. Например можете да сложите по-малки плочки около огледалото, а с по-големи да оформите останалата част.

 
Ако държите плочките за пода и стените да бъдат в един и същи цвят, изберете различен размер за стената, които да поставите диагонално, или обратното. По този начин ще получите красив визуален ефект.

 
Друга идея е да оформите тясна лента на една от стените, която да започва от пода до тавана. Ако разполагате с достатъчно пространство, бихте могли да направите правоъгълни конфигурации с плочки от по-малък размер, контрастни по цвят на останалите.

 
Ако мечтаете за оригинална баня, изберете плочки в контрастни и ярки цветове, с различни форми и фигури. Ще ги допълните прекрасно с помощта на съвременните модерни аксесоари за баня.

 
Ако пък харесвате мозаичните плочки за баня, можете да създадете абстрактно изкуство на някоя от стените. Тази идея е подходяща за по-голяма баня, в която има зона за релакс.

 
Използвайте въображението си и създайте своя неповторим дизайн с плочки за баня!

Be the First!

Leave a Reply