Skip to Content

Плочки от гранитогрес в особено голям размер

07006  Думата е в ръцете на професионалистите и специалистите по плочки, покрития, гранитогрес, които имат какво да кажат на хората, които са решили да правят промени в банята си и на майсторите, които са призвани да направят промените. Най-важните въпроси около този отличен материал за банята гранитогреса – са свързани с естетическите му качества и техническите характеристики на материала.

Гранитогресът намира все по-широко приложение в банята и не само, но промените засягат определена информация, която клиентите трябва да знаят преди да решат дали да приложат новите му приложения. Едно от най-разпространените в последно време е, гранитогресни плочки голям формат. Това е сравнително нов тренд, който се предлага на клиентите само в един цвят, без ивици и представлява огромни плочки, които по-правилно е да се наричат листа ( като тези на ламарината), защото са редуцирани като дебелина, но са в невиждани досега измерения.

Те са в такива измерения, за да могат да покриват по-голямо пространство в банята с едно нанасяне. Това намалява фугите в банята. Също така, този вид гранитогресни плочи изобщо не са чупливи. Технологията за производство прави гранитогресни плочки за баня все по здрави и надеждни, осигурявайки също максимална абсорбация на водата.

Този тип гранитогресни плочки могат да се адаптират към всеки стил в банята. Но могат да се изберат и за цялостното облицоване в нея. Има различни решения, които да придават циментов ефект, метален ефект, смолист ефект, така че да подчертаят модерността и важността на формата. На мода са също така класическите ефекти тип мрамор, тъй като са почти идентични с истинските каменни блокове. Те остават винаги на мода защото са по-евтини и отлична функционалност.

Ако решите да използвате решение за банята си с големи по размери гранитогресни плочки, така че да се ползвате от техните предимства, е добре да направите разчет и план за банята си, както и да се консултирате със специалисти.

 promocii-namalenie-otstypki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Be the First!

Leave a Reply