Skip to Content

Практични и красиви решения за обзавеждане в банята

ideizabanq  Опитът на специалистите, работещи в сектора по обзавеждане и дизайн на баня, често стигат до заключения, които директно дават препоръки, а понякога задължават потребителите да изберат точно определена материя или решение, за точно определено място в това помещение. Този опит им дава самочувствието да знаят какво е излишно и какво е задължително в банята, за да може да се постигнат хем практични резултати, но и красиви интериорни решения.

Предаването на опит е особено важно за хора, които имат проект за реновиране на банята или за построяването на нова. В подобни случаи на тези хора не им липсват вдъхновяващи идеи, но им липсва познание за някои детайли, които могат да изиграят ключова роля в осъществяването перфектната функционалност.

Ето един пример. Тъй като банята е една стая в апартамента, в която има постоянна влага и кондензация, много е важно какви плочки ще се изберат за обзавеждането. Решението е за пода да се избере по-здрава материя, която има значително по-малък шанс от подхлъзване, докато за стената може да са плочки с бляскав гланц и украса по избор на клиента. А за хората, които обичат да имат в повече, нека да се знае, че мярката е препоръчителна. В малка баня душ кабината е за предпочитане пред ваната.

От практичните съвети, чието заключение е ясно, излиза, че за полици и рафтове в банята никога не е късно и никога не са достатъчни. Оползотворяването на пространството в банята, така че да се осигури място за повече движение в самото помещение, също е от ключово значение за обзавеждането. Това се прави с цел материите, които са за почистване и обличане, да са по-далеч от уредите в банята. Това, освен че отваря визуално помещението, предпазва и от разпространение на бактерии, които се зараждат във влажната среда.

promocii-namalenie-otstypki

 

Be the First!

Leave a Reply