Skip to Content

Разнообразиие от модели и варианти при избора на джакузи

778 Много съвременни модели хидромасажни вани, (както още се нарича джакузито), в допълнение към инжекторните дюзи имат и много допълнителни опции като допълнителни смесители, съединители за подаването на водата, които симулират малки водопади или амазонски тропически дъжд, например. Ако всичко това обаче не ви е достатъчно, новите модели джакузи предлагат и уникални вградени функции, като например опция за използването на станалата модерна през последните години – хромотерапия -светлини, които с различни цветове оказват различно влияние върху емоционалното ни състояние, и да не забравим и ароматерапията – ефектът от използването на ароматни масла, който от много години се е доказал, че влияе положително на човешкия организъм.

За да ви осигурят по-удобна позиция във хидромасажния водовъртеж, много от моделите джакузи са допълнително оборудвани с подлакътници, подглавници и други подобни устройства за да максимално отпускане. В някои модели е предвидено и наличие на акустична аудио система, автоматичен контрол на нивото на водата във ваната и опция за самодизенфекция.

Ако ние трябва да класифицираме джакузито на принципа на създаване на хидромасажа, то всички създадени модели можем да разелим на два класа:

Традиционен модел джакузи –този тип хидромасаж е създаден да смесва водата с въздуха и подаването му под налягане през дюза, в резултат на което във ваната се наблюдава кипящ ефект. В такъв тип вани се извършва масаж от анаеробен тип.

 Комбиниран модел джакузи – освен обичайните дюзи, в такава хидромасажна вана има и допълнителни такива, които могат да насочват посоката на водния поток. Тези струи предоставят възможността за синусоидален и пулсиращ масаж.

promocii-namalenie-otstypki

 

В допълнение освен разликите в размера, формата и набор от различни функции, джакузитата могат да се различават и по цвят. И не само в нюансите на бялото. Напоследък се използвати ярки, цветни тонове.

Be the First!

Leave a Reply