Skip to Content

Ремонт и обзавеждане на баня

obzavegdane  Днешната статия е за всички, на които им предстои освежаване, частичен или цялостен ремонт на банята. Ще Ви дадем полезни идеи във връзка с изграждането на една баня.

 

Добре е преди ремонта да изготвите триизмерен проект или да разгледате готови предложения, за да усетите всяка отделна атмосфера и да изберете най-подходящата за Вашата баня.

 
От изключително голямо значение е какво ще изберете за пода в банята. Пазарът предлага всякакви варианти. Ако изберете релефен гранитогрес в любим нюанс, например, ще можете да го комбинирате с различни стенни плочки.

 
Ако предпочитате цветна настилка, тогава е добре стенните плочки да бъдат в един тон. Същото важи и обратното, в противен случай помещението ще изглежда безвкусно и претрупано и няма да бъде никак уютно.
Можете да омекотите атмосферата в банята с разноцветни или да да й придадете по-ексцентричен и свеж вид с геометрични плочки за баня.

 
Тапетите също са много добра идея. Днес те са изключително актуални, а освен това са водо-устойчиви, което е от значение за това помещение. Те също се предлагат във всякакви цветове и видове. Съвременните тапети за баня имат масивно PVC покритие и се залепват със специално лепило. С тях ще придадете на банята си уникален вид.

 
Колкото до мебелите за баня, предлагат се невероятни решения.

 
Семплите свободно стоящи вани изместиха вградените и определено са много по-комфортни и стилни.
Една от последните новости в обзавеждането на баня са мивките на крака, но преди да решите дали ще се сдобиете с такава, трябва да помислите за това къде ще съхранявате тоалетните си принадлежности, тъй като тези мивки нямат шкафче.

 
Водо-спестяващите тоалетни са другата иновация и с определено с нея значително ще намалите от разходите си.

 
Ако пък изберете малоструен душ, с него не само ще можете да регулирате силата на водната струя, но и температурата на водата.

 
Всичко е това е само малка част от съвременното обзавеждане за баня.

 

 

 

Be the First!

Leave a Reply