Skip to Content

Ролята на аксесоарите в банята

asacda

Благодарение на стилните аксесоари банята ще подчертае своя съвременен дизайн.

 
Подбраните с вкус аксесоари могат да преобразят всяка една баня до неузнаваемост, дори тя да се нуждае от ремонт.

 
Ако в момента нямате възможност да подменяте плочките, ваната или мивката, можете да вдъхнете нов живот на банята си с нови аксесоари (сапуниери, закачалки, поставки за сапун), както и с декоративни (свещи, бутилки, килими и др.).

 
Един евтин и печеливш начин е използването на декоративни свещи. Този вариант е любим на много дизайнери, тъй като чудесно се вписва във всеки стил. Можете да поставите например свещи около огледалото или в ъглите на помещението.

 
Можете да използвате червени свещи, за да създадете романтична обстановка, или комбинация от синьо и бяло за морска. За по-екстравагантен вид на банята заложете на черно – бели свещи, имитиращи кожа на зебра.

 
С помощта на стъклени съдове лесно ще освежите интериора на банята. Може да ползвате например и бурканчета с морска сол, както и съдове от полупрозрачно или матово стъкло.

 
Декоративните меки кърпи за баня винаги са създавали усещане за уют и топлина. Изберете цвят, който ви е любим и декорирайте с малки кърпи за повече красота.

 
Чудесен начин за ярка и свежа декорация са сапуните в най-различни форми – сърце, рибка или друго морско животно, както и фигури от соли, които се разтварят във водата. Те се предлагат в различни цветове, размери и аромати.

 

Be the First!

Leave a Reply