Skip to Content

Свежи и лесни идеи за вашата баня

Как да спестите място за принадлежностите в банята?

org  Подредбата и аранжирането на интериора в дома доставя огромно удоволствие на много домакини. Повечето от тях обожават тази задача, тъй като им дава възможност да направят жилището по-уютно и приветливо.

 
Днес ще ви дадем няколко свежи идеи, от които да почерпите вдъхновение и да направите сами оригинални и практични интериорни решения за вашата баня.

 
Тя е деликатно място, в което човек търси усамотение и то би било нарушено от хаос и безпорядък при тоалетните принадлежности. Затова ще ви помогнем и ще ви покажем
как можете да спестите повече място.

 
Като за начало една много добра идея е да си направите органайзър от малки сладки бурканчета. За целта ще имате нужда от лакирана дъска, за да не попива влагата и крепежни елементи, които ще закрепят бурканчетата към дъската.

 

Друга интерсна и уютна идея е да си направите дървени кутии, в които да складирате малките тоалетни принадлежности. Ако не можете да си изработите сами дървените кутии, най-добре си закупете.

 
Напоследък станаха много популярни градинските декоративни кофички. Те могат да се използват не само за саксии, но и за контейнери за тоалетни принадлежности както в банята, така и в други помещения. Тези декоративни кофички ще можете да намерите във всеки магазин за домашни потреби и мебели. Ако идеята ви допада, следва да се сдобиете със закачалка, на която да окачите кофичките. Ефектът наистина е смайващ.

 
Ако пазите някъде из мазето или тавана плетени или метални кошници от вашата баба, сега е идеалният момент да им вдъхнете нов живот. Днес кошниците намират все по-голямо приложение в съвременния интериор. В тях можете да складирате кърпите, памучни тампони, тоалетна хартия и всичко, за което се сетите. Можете да сложите надпис на всяка една кошница, за да ви подсеща какво се съхранява в нея, което ще ви спести време в търсене. Дървените кошници може да лакирате, а металните да боядисате в подходящ цвят или да оставите всичко в естествената им красота.

 

Be the First!

Leave a Reply