Skip to Content

Спа-баня у дома

335Луксът е нещо повече от просто стил.  Той също е и наука за стойностните неща. В края на краищата, много от най-луксозните материали на планетата – диаманти, злато и мрамор – също са изключително издръжливи и неподвластни на времето.

Тъй като потребителите търсят в домовете си нови начини на обзавеждане, съвременен дизайн и иновативни технологии, често пренасочват вниманието си към по-дългосрочна ангажираност и инвестиции за цял живот. Нарастващ брой хора планират пространствата по начини, по които да продължат да доставят лукс и стил максимално дълго време. За банята, това означава, че спа-ориентираните продукти са с функции, които добавят комфорт, красота и ултрамодерна рационалност.

Днешните средства за къпане, започват от екстра-дълбоки вани до въздушни бани, които ви позволяват да се потопите в нежно масажиращи ви мехурчета. В действителност, много от технологиите за къпане, от хидромасажни джетове с хромотерапия, са започнали своя път от целеви минерални извори в домашната банята. Акустично-вибрационната баня, която изпраща на околната среда, звуковълнови вибрации във водата, предлага това, което може да се нарече дълбока релаксация.

Собствениците на жилища, които предпочитат лукса, залагат на душове и вани в нон-хау стил. Те избират душове в различни конфигурации, които съчетават няколко душа, монтирани на стените и тавана. Има дори възможност за електронно управление, което позволява на потребителя да запаметява температура, музика, пара и вода. Резултатът е силно персонализиран терапевтичен ефект и релаксираща почивка от психическия и физически стрес на деня.

Находчивите собственици на жилища е добре преди да се спрат на определен вид система за баня да проучат и да се информират за последните висок клас душове, преднаначени за хотели и спа центрове. Елегантни мивки и тапицирани шезлонги, стилни дървени шкафове и елегантно осветление са само част от избора на дизайн, вдъхновен от хотелския тип бани. С интелигентно планиране, усилията и времето, прекарани в проучване на възможности, ще бъдат възнаградени, а вие ще  постигнете вашата лична визия за луксозна баня с план, който ще ви задоволи и в дългосрочен аспект.

promocii-namalenie-otstypki

 

Be the First!

Leave a Reply