Skip to Content

Съвременно обзавеждане на баня

Всеки желае да превърне банята си в привлекателно, луксозно и комфортно място. Днес това става лесно с новото обзавеждане, което предлага разнообразие от дизайн, модели и цветове. Но едни от най-важните елементи са душовете, кабините и ваните.

Съвременните душове се предлагат с различни форми и функции. Душовете с големи глави осигуряват много по-широка и по- нежна струя. Хората все по-предпочитат и хидромасажните душ панели, които разполагат със стационарен или подвижен душ, както и с няколко допълнителни дюзи за хидромасаж.

Едни от най-новите и атрактивни душове са тези с LED осветление, чиито глави излъчват светлина, която променя цвета си в зависимост от температурата на водата.

Душ кабините правят банята по-комфортна. Съвременните душ кабини са изключително удобни съоражения с редица хидромасажни функции. За малките бани са измислени нови модели, които се предлагат в комбинация с вани. Повечето то тях са с много екстри като седалки, осветление, вентилация, радио и др. Други по-луксозни душ кабини имат много повече екстри и дори телефон и дигитално управление на всички функции.

Колкото до ваните, човек може да се затрудни при избора им, заради огромното разнообразие от форми, размери, цветове и други екстри.  Новото при тях са съвременните композитни материали, които са комбинирани от различни свързващи съставки и естествени армиращи пълнители.  Благодарение на новите технологии съвременните вани могат да се изработват с произволни форми, а материалите могат да наподобяват естествено дърво или естествен камък.

Общото между различните стилове на обзавеждане на банята при съвременния интериор са новите материали. Те придават модерния и луксозен облик на всяка баня. Високите технологии позволяват да присъстват телевизори в помещенията, панели за дигитално управление, диодно осветление и т.н.

Съвременното обзавеждане на баня дава много възможности за индивидуален стил. Днес банята не се счита само като необходимост за хигиена. Днес тя служи за релакс, за освобождаване от стреса от забързаното ежедневие.

Be the First!

Leave a Reply