Skip to Content

Тенденции в интериора на банята

плочки-за-баня-тендненцииКогато става дума за интериора на банята ви, всички се сещате за ремонта й, а той е една голяма инвестиция както на  време, така и пари, затова нужно всичко добре да обмислите. Имате важна задача при избирането на интериора. Все пак нужно е да споменем, че именно това е мястото, на което средностатистическият човек изживява около 17 месеца през целия свой живот! Можете да си съставите списък с желанията и идеите си за визията на бъдещата ви баня и след това да ги комбинирате. Ако изпитвате трудности с избора си и се нуждаете от инспирация, ще се опитаме да ви улесним с някои от тенденциите през 2016  година.

 

Първата наблюдавана тенденция през тази година са керамичните плочки. Те са най-разпространеният и популярен вид облицовка за пода и стените на банята. Тя се характеризира с изключително разнообразие на цветове, форми текстури и размери. Естествено, те са и най-практичното и разумно решение за банята, която се характеризира с висока влажност и с температурни разлики. Тяхната добра топлопроводимост е предпоставка за комбинацията им с подово отопление.

 

Други от модерните неща за тази година са креативните комбинации. Плочките за баня са особено лесни за изграждане на разнообразни мотиви и геометрични фигури, даже можете да комбинирате различни цветове. Добро попадение са плочките, имащи форма на правилен петоъгълник.

 

Ако не сте особен привърженик на по-малките плочки или мозайки,  знайте че  по-големите плочки днес са още по-популярни. Те са ключова тенденция за тази и следващатите няколко години, при това не само в банята. Като изключим това, те са стилни, лесни са за почистване и правят всяко пространство да изглежда по-широко.

 

Дървеният материал, хубаво е да знаете, ще продължава да разкрасява баните и през 2017 г. Той внася много топлина и комфорт.

 

Дървото не е единствения естествен материал, който ще властва. Бъдете в очакване да видите и естествения камък, речния камък, не единствено на пода, но и в мивките, ваните и мебелите. “Ние приемаме величието, като дизайнери, на минералите естествените материали, които се диференцират помежду си, минерали и материали, които ни предоставят визуална и видна текстура в стаята, която се е станала в наше светилище.” споделя Софи Сийгър от Сийгър by Desig, щом става дума за тенденциите в интериора на банята.

 

promocii-namalenie-otstypki

Be the First!

Leave a Reply