Skip to Content

Тенденции в обзавеждането за баня, с акцент върху мебелировката

12114  Мебелите, уредите и аксесоарите в банята са все по-гъвкави, и гарантират максимална свобода в комбинациите помежду им, осигурявайки всевъзможни решения за банята.

Максимална гъвкавост и възможност за приспособяване са основни характеристики на отделните колекции на различните брандове в областта на обзавеждането за баня.

Широка гама от политури и цветове комбиниращи се помежду си, за да може всеки да създаде композицията, която най-добре отговаря на личните предпочитания. Новите мебели и аксесоари за баня позволяват да се създаде приемственост между различните елементи в банята, както и за общия изглед на целия интериор в къщата. Хармонизация със заобикалящата среда.

В непосредствена близост до класическото бяло за баня, стоят предложения в лъскави или матови нюанси, с доминиращи дискретни цветове и тонове, взаимствани от есенциите на естествените материали като дърво, кал, прах – трептящи в модерна естетика.Често елементите се представят в различни цветове, но със свързващи ги матови и гланцирани повърхности. Елегантни декоративни изделия и аксесоари за баня като лампи с абажур или LED осветени огледала със скрити контейнери  украсяват банята и я карат да блесне като в холна атмосфера.

Новите мебели и уреди за баня засягат и темата за мерките и размерите, както при мивката, рафтовете, шкафовете, които да допълват различните дизайнерски решения за банята. Чекмеджетата се отварят лесно, без използването на дръжки, чрез механизма натискане-отваряне. Освен познатите мивки, които са закрепени за станата, се предлагат решения за мивки закрепени за земята, като тяхната композиция се превръща във важна част от обзавеждането.

Новите мебели за интериора в банята, цветовете и материалите показват, че с привнасянето им в обзавеждането, те правят банята да се отваря и затваря в миг. Идеята е ясна: все по-естетически издържана баня, която прилича на стая от самия дом, а не обикновен санитарен възел и гъвкаво вътрешно пространство, което да се използва лесно, да е функционално, сигурно и да осигурява уединение за всеки, който пристъпи в банята.

promocii-namalenie-otstypki

Be the First!

Leave a Reply