Skip to Content

Топ грешките при ремонт в банята

35 Ако съвсем скоро ви предстои ремонт в банята, спрете за малко с плановете и ни обърнете внимание. В следващите редове ще ви запознаем с най-често срещаните грешки, които хората допускат в случай на ремонт в банята. Ето за какво да внимавате и какво да не допускате:

  1.  Изолирана баня

Това е банята, чийто интериорен дизайн по нищо да не говори, че е част именно от вашия дом. Много пъти хората допускат грешката, като започват или приключват с банята, без да се съобразят с материите, стила или цветовете на останалите помещения в апартамента или къщата. Никой не е казал, че стаите трябва да са еднакви, но и изцяло изолирани една от друга също не е добра идея.

  1. Скъп ремонт, никакви функционални подобрения

Визията е важна, но когато говорим за банята, тя не може да бъде по-важна от функционалността. Ето затова и смятаме за огромна грешка да хвърлите сума ти пари за баня, която да изглежда прекрасно, но реално погледнато с нищо да не е станала по-удобна от преди или от предишната в стария ви дом.

  1. Очаквания без покритие

Без да ползвате помощта на интериорен дизайнер или поне да имате модел за подражание пред себе си, оригиналната визия трудно би била постижима. Често, в главата си имаме някаква идея, която без нужните знания в сферата, трудно бихме реализирали в съвършения или дори някакъв допустим вид.

  1. Забравяме за ваната и мивката, че са най-важни

Правете, каквото правите в украсата, стените и пода, но никога не оставяйте на заден план местоположението и визията на мивката и ваната. Те са централни елементи в този интериор, а не допълващи акценти. Нужно е да съсредоточите вниманието си именно върху тях, за да имате успешен краен резултат с ремонта!

promocii-namalenie-otstypki

Be the First!

Leave a Reply