Skip to Content

Трансформация в обзавеждането на банята

Трансформация в обзавеждането на банята  Промяна в начина на ползване на познатите уреди и аксесоари в банята

Понякога се налага в банята да правим промени, които са наложителни заради присъствието на по-трудно подвижен човек в семейството, от икономически съображения, или за улеснение на малките деца, които изискват повече грижа.

За да не нанасят тези промени болезнени щети в помещението, за да не се бутат стени, или внасят тежки предмети е хубаво да се мисли в общ план.

Как да направим промените в обзавеждането на банята, така че да помогнат в използването на помещението и да бъдат на изгодна цена?

Огледало в банята е задължителен елемент, но ако банята се използва от различни по височина хора, може да се сложи по-голямо такова на стената, или дори да бъде монтирано на вратата.

Избор на целесъобразна мивка, която да позволява нейното използване, както от по ниски хора, така и да бъде използвана от седнало положение. Тя трябва да бъде добре монтирана, за да може да издържа непредвидено рязко подпиране.

Тоалетна чиния или биде малко по-високи от стандартната височина. За хора, които по-трудно стават или сядат, форма, която да позволява клякане. Или може да се търси вариант с по-удобна тоалетна чиния.

 Алармена система със сигнализатор в банята, поставена близо до душа, чинията или ваната би била ползотворна за хора, които живеят сами. Може да се помисли и за телефонна слушалка с номера на близки хора, или бърза помощ.

 Подвижна душ-стойка, която регулира движението на душ-слушалката, а под тях анатомичен стол, или неподвижна постелка против подхлъзване.

Ръкохватки в банята, закрепена постелка под душа, светлинни индикатори – малка част от идеи, от които можете да се възползвате, ако ви се наложи да правите промени в интериора. Те няма да засегнат обзавеждането в банята по негативен начин, напротив, ще дадат повече сигурност и спокойствие на ползвателите – при това на много добра цена, защото всички знаем, че здравето е безценно.

promocii-namalenie-otstypki

 

 

Be the First!

Leave a Reply