Skip to Content

Как да обогатите уникалния интериор на банята си

interiorПрез последните години обзавеждането на баня придоби съвсем друг смисъл. Помещението отдавна не се използва само и единствено за къпане. То се превърна в специално място за освежаващи процедури и релакс. Съвременния интериор на баня излъчва неповторима атмосфера на спа, лукс и комфорт. Модерното обзавеждане за баня е разкошно и величествено. Атрактивни свободновисящи  мебели и обзавеждане за баня, уникални душ кабини, изящни плочки, красиви огледала, мивки и т. н. – всичко това създава неповторима и изтънчена атмосфера. А за да допълните елегантната и благородна визия, заложете на разкошен полилей. Той със сигурност ще изненада всеки един ваш гост, стига да бъде наистина подходящ.

 

Каскаден полилей

 

Този модел е емблема на елегантност и изящество. Каскадният полилей може да бъде основен акцент в интериора на съвременната баня. Той перфектно се комбинира с мраморни плочки и голяма красива вана. Задължително условие е между края на полилея и ваната да има близо два метра разстояние, за да бъде защитен от влагата. Т. е. банята трябва да има височина. Освен това, в помещението трябва да има добра вентилация.

Класически полилей

Малките кристални полилей винаги са добър избор. Подходящи са както за модерното, така и за традиционното обзавеждане на баня. Пазарът предлага огромен избор от форми и дизайн. Когато избирате полилей, трябва да се съобразитекакто с цялостния интериор, така и с останалите осветителни тела, за да постигнете балансирана и хармонична атмосфера.

Класическите полилеи се комбинират идеално с керамични плочки в неутрални цветове и мебели от естествени материали, които предават на банята много чаровен и естетичен вид.

Независимо в какъв стил обзавеждане е вашата банята, един полилей може да го допълни, както и да бъде уникален акцент. При избора на  подходящ полилей, трябва да вземете предвид тематиката на обзавеждане, за да може той да изпъкне, а не да остане на заден план.

Be the First!

Leave a Reply