Skip to Content

Фаянсови идеи за баня

ploki  Всички знаем, че естествените материали са в пъти по-скъпи от изкуствените и това може би е една от основните причини, поради която потребителите все по-рядко ги ползуват. От друга страна обаче, те са по-малко водно-устойчиви и по-малотрайни. Това води до решението на производителите да обърнат по-голямо внимание на плочките за баня от изкуствени материали. Днес високо-технологичните изисквания са изключително високи спрямо тях и спокойно можем да изберем плочки с имитации на дърво, мрамор, гранит, и дори плочки, наподобяващи естествен от камък. Тези материали материали се поддържат много по-лесно и са идеални решения за всякакви помещения.

 
С плочки за баня, имитиращи дърво, вашата баня ще постигне невероятно битово излъчване. Може да превърнете пода или всяка стена в красива дървена настилка, при това лесно поддържана. Този вид плочки са перфектен избор за подово покритие на всичко едно помещение във вашия дом. Предлага се огромно разнообразие от разновидности, дори и с имитации на дървен паркет.

 
Друго чудесно предложение за вашата баня са плочки, наподобяващи естествен гранит. С тях можете да постигнете спа обстановка или да ги използвате са облицовка на басейн. Можете да избирате с имитация на мозайка, тухла, керпич и още много други най-различни естествени материали.

 
Едни от най-предпочитаните са плочки за баня с флорални мотиви. Потребителите ги използват за направа на бордюри, пана или цели стени. Сред флорални плочки човек винаги се чувства някак си по-топло и уютно. Днес е много актуално в банята да има истински цветя, но не всички домашни бани могат да осигурят подходящите за това условия. А флоралните плочки могат да заменят тази идея.

 
И не на последно място фаянсовата идея за баня е шахматната подредба от тъмни и светли плочки за баня. Можете да изберете интересен модел от по-малки или по-големи плочки за баня, или в контрастиращи тонове. И понеже знаем, че не всеки може да се справи с подобна подредба, за по-сигурно е добре да потърсите помощта на специалист. Ще останете очаровани от крайния резултат.

Be the First!

Leave a Reply