Skip to Content

Цветни решения за банята

pindks  Всеки един ремонт е голямо предизвикателство, а когато става въпрос за банята на хората, които са с ограничен бюджет, им се струва твърде скъпо. Но с изборът на подходящи цветове за декорация банята може да се превърне в любима част от вашия дом. Ако комбинирате красиви цветове с бяло, няма как да сбъркате. Ето няколко ефектни предложения:

 
Бяло и червено
Внесете настроение в белите стени с постелки за баня и лъскави плочки в червено. Тази комбинация е изключително естетична и придава усещане за чистота.

 
Бяло и бледо синьо
Една традиционна и свежа комбинация, която е идеална за баня без естествена светлина.

 
Бяло и черно
Независимо от интериора в банята, с това съчетание тя ще се превърне в класическа и стилна.

 
Бяло и лилаво
Едно доста успешно съчетания, което може да се постигнете с шарен тапет и да се създаде ретро атмосфера.

 
Бяло, червено и черно
Една изключително ефектна и актуална комбинация, която безспорно ще внесе много шик във всяка баня. Червеното ще разчупи интериора, а черните плочки за баня ще изпъкнат благодарение на белите фуги.

 
Бяло, розово и черно
Ако мислите, че розовото е само за малки момиченца, това е, защото не сте го видяли в тази комбинация в интериора на банята. Съчетано с черни акценти, розовото изглежда съвсем различно и цялото помещение ще бъде абсолютно подходящо за възрастни.

 
Баня със сиви нюанси
Различните сиви нюанси, съчетани подходящо, създават усещане за дълбочина и красв визуален ефект. С подобна комбинация, както и с нюанси на други цветове, банята придобива успокояваща визия.

Be the First!

Leave a Reply